Slider title Slide thumbnail
Slider title Slide thumbnail
Slider title Slide thumbnail
Slider title Slide thumbnail

Free shipping for orders over 350kr! 1-2 days delivery

Hvad er Aktivt Kul?

Miljøvenligt Bambuskul

Aktivt kul er trækul fra bambusrester, som produceres ved at brænde bambusresterne ved høj varme og derefter nedkøle trækullet. Det aktive kul fungerer fugtabsorberende og er med til at fjerne lugt i f.eks. sko. Aktivt kul er en gammel japansk tradition, som endnu benyttes den dag i dag. Det aktive kul virker i ca. 2 år, hvorefter det kan benyttes som mineraltilskud til planter.

Aktivt kul laves ud af rester fra bambusplanter fra bambusindustrien, som for dem er uinteressant. Det aktive kul, som vi forhandler er lavet af 100% organiske bambusmaterialer og helt uden kemikalier. Det gør vores aktive trækul miljøvenligt. Ved at købe vores trækul støtter man miljøet, da disse bambusrester ellers bliver smidt på gaden eller andre steder hvor de ligger til forrådnelse. 

Aktivt Kul fjerner lugt

Sundhedsfremmende Aktivt Kul

Trækullet har en god effekt hvad angår at fjerne lugt. De små porer i det aktive kul gør, at dårlige partikler bliver absorberet og dermed forsvinder. Det er med til at give et bedre miljø i hjemmet. Det aktive kul fjerner også lugt og fugt fra f.eks. taske eller sko.  

Udover at aktivt kul er et miljøvenligt naturmateriale, har trækullet også mange sundhedsfremmende virkninger. Fugt og generelt sundhedsskadelige partikler i hjemmet bliver nemlig absorberet af bambuskullet.