Certifikater hos Zen Company

Hos Zen Company skal forholdene være i orden, når vi skaber unikke produkter i høj kvalitet, som samtidig er 100% miljøvenligt og højeffektivtCertifikat om kemikalier

Certifikat af 100% organisk og kemikaliefrit naturprodukt indhold (Vinacontrol laboratory, Vietnam):

Klik her: Certifikat om kemikalierCertifikat om absorbering

Certifikat af organisk absorption: 100 gram af vores Aktivt Kul absorber 4-5 gram af butan i luften (Carbon Activated – Europe laboratory):

Klik her: Certifikat om absorbering

Testen er udført på en mængde der er betydeligt højere end de sædvanlige indendørs koncentrationer af partikler i Danmark, også herunder episoder med høje emissioner såsom madlavning

FAKTA om mikropartikler og om vores Aktive Kuls effekt:

  1. PM1 = alle mikropartikler med en diameter på eller mindre end 1 mikrometer. De er små nok til at komme ind i blodet og føre til bl.a. kræftknuder, hjerte-karsygdomme og demens.
  2. Organiske stoffer bidrager til en væsentlig koncentration af PM1 i luften.
  3. Der kan være 11 mikrogram PM1 pr. m3 af et ubeboet hus i København, Danmark (Miljøstyrelsen Danmark, http://www2.mst.dk/)
  4. Personlig kommunikation med Quynh Nguyen, PhD., forsker, Air Quality gruppe, Institut for Ingeniørvidenskab, Århus UniversitetIgennem disse certifikater kan vi forsikre dig om at vores produkter holder hvad de lover. Vi laver produkter der hjælper dig!