Om Zen Company

Zen Company er en virksomhed med hjerte for sundhed og velvære. Det giver mening for os at sælge sundhedsfremmende produkter, der er produceret i sammenhæng med velgørenhedsprojekter. Når man køber vores produkter, er man samtidig med til at støtte fattige mennesker i Vietnam.

Vores produkter er udviklet med aktivt kul som hovedingrediens, der på naturlig vis fjerner giftige partikler, samt fugt og lugt i omgivelserne.

Produkterne er designet til at passe ind i et almindeligt dansk hjem, og de er alle miljø- og allergivenlige og udviklet med 100% organiske og kemikaliefri råvarer.

Navnet bag vores Kokoro-serie er japansk og betyder, at det man gør, gør man med hjertet – og sådan har vi det hos Zen Company.

Vores passion og vision er at skabe unikke produkter i høj kvalitet og bæredygtighed –  med hjerte for sundhed og velvære. 

Foto taget af: Natasha B. Jacobsen

Hvem er vi?

Mia og Linh kommer begge fra den nordlige by i Vietnam, Hanoi, men lærte først hinanden at kende, da de begge kom til Danmark for 20 år siden.

Fascinationen af aktivt kul og produktionen bag startede, da Mia var i Vietnam i 2015. Hun havde hørt om projektet ”Green Bamboo” fra en nær ven, som arbejde for velgørenhedsorganisationen Gret, der stod bag projektet.

Mia faldt med det samme for projektet og besluttede, at hun ville udvikle en miljøvenlig produktlinje med det aktive kul.

Linh blev hurtigt inspireret af Mia og fungerede som Mias trofaste sparringspartner fra dag et, men efter noget tid valgte Linh at sælge sin daværende sushirestaurant og blive fast partner i virksomheden.

I 2016 rejste Linh til Vietnam for at kigge på produktionen og få lavet den første prototype, og i marts 2017 kom de første produkter hjem.